DIY: Bewaardoosje voor zaden

Rommelig

Is het woord als je kijkt naar mijn verzameling zaden. Alles is min of meer willekeurig in een kistje gegooid. Eerst ging het nog wel. Ik had alleen de zaden van de Makkelijke Moestuin en dan nog een of twee extra zakjes. Nu zijn het er zoveel meer, dat ik het overzicht een beetje kwijt begon te raken. De meeste zaden heb ik al wel ondergebracht op een eigen gemaakte zaaikalender. Het probleem is alleen dat ik er nadien nog een aantal heb bijgekocht.

Oplossing

Ik ben dus al een tijdje op zoek naar een niet al te prijzige manier om de zaden toch netjes onder te brengen. In de winkel kwam ik een leuk metalen doosje tegen. Ik heb daar karton bijgekocht om tussenschotjes te maken, zodat het een soort kaartenbak zou worden. Met letterstempels heb ik de begin letters erop gestempeld en voilà: een eigen gemaakt zadendoosje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *