De schutting staat

Eindelijk! De oude en erg wankele schutting is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een (beetje standaard) hout beton schutting.

moestuin voor

Nog meer stenen en rommel

Op de plek waar de moestuin moet komen stonden eerder allerlei dierenverblijven. Op de foto zie je alleen nog maar een oud hondenhok. Ervoor stond nog een grote kennel van 2×3 meter. Op de plek waar de kruiwagen staat stond een oude schommel die getransformeerd was tot een soort kattenren (denken we). En verder stond er nog een groot konijnenhok. De afgelopen twee jaar hebben we het meeste al weggehaald. Dacht ik!

moestuin voor

Bij het verder klaarmaken van de toekomstige moestuin kwam ik nog steeds erg veel rommel tegen. Stenen, oude knaagbotten, tennisballen, aanstekers en zelfs een markeerstift. Ik dacht dat ik alleen maar wortels van de oude klimop en de es zou moeten verwijderen. Dit is al een klus op zich natuurlijk, maar helaas. Na een een halve dag flink doorwerken is het gelukt.

Moestuin tijdens

Het is nog steeds een rommeltje, maar het begin is er. Voor de schutting moet een fruithaag komen. Hierin komen onder andere een japanse wijnbes, kruisbes en verschillende soorten frambozen te staan. De schutting staat het grootste deel van de dag in de zon, dus ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *